Thursday, April 12, 2012

tak cuti pun.. leh makan banyak!

ha.... post kali nie as nak share, hari ni kerja kan, pagi macam biasa as ambil shake herbalife, seperti biasa as akan ambil shake tropical fruit mix dengan banana dan manggo sunquick. 1 gelas teamix lemon herbalife, tea ni la rahsia as sentiasa bertenaga, walaupun kurang kalori.
so tghari as usual as akan makan nasi kat sekolah, ikut mickey mouse meal. mickey mouse meal tau apa? ok nanti as share kat next post k.
balik kije, hubby belanja papa roti, sampai rumah,mama dah siap dengan cekodok pisang dan pulut kuning, huhuhu... cekodok is my feveret. byk biji gak la makan,so pas makan, as akan cleanse kan dengan tea mix lemon herbalife, dan lepas tu as telan omega 3 herbalife.
so, makna nya tak cuti pun leh makan banyak, pendek kata macamana kita kawal pemakanan kita, kalau rasa hari nie dah ambil lebih, esok kita kurangkan nya dan jangan lupa buat aktiviti untuk bakar kalori tu semula.ok nie plan pemakanan diet as hari ni.

2 comments: