Thursday, June 21, 2012

HErbaNation Nutrition CLUB, JOM SIHAT!

alhamdulillah bersyukur pada Allah, kelab nutrisi jom sihat herbanation dah hampir sebulan beroperasi, setakat ini hanya coi atau kenalan- kenalan terdekat yang dijemput. masih belum jemput orang luar lagi. dan syukur alhamdulillah, bulan lepas herbanation team dapat membantu menurunkan hampir 20 kg dan 80 cm ukur lilit. dan paling bersyukur, masalah keaihatan mereka juga semakin berkurangan dan mereka kini lebih peka tentang pengambilan kalori dan gaya hidup sihat. jadi jika ada antara korang kat perak atau ipoh, moh singgah kelab nutrisi as. Di sini korang akan di pantau setiap minggu bagi mendapatkan hasil terbaik. insyallah next post nanti as akan upload kan gambar2 mereka. call me for
personal wellness coach 012 6974627 - asniza

4 comments:

  1. salam akak.
    kelab nutrisi ni masih ade lagi tak ? orang luar boleh join tak?

    ReplyDelete