Thursday, June 21, 2012

HErbaNation Nutrition CLUB, JOM SIHAT!

alhamdulillah bersyukur pada Allah, kelab nutrisi jom sihat herbanation dah hampir sebulan beroperasi, setakat ini hanya coi atau kenalan- kenalan terdekat yang dijemput. masih belum jemput orang luar lagi. dan syukur alhamdulillah, bulan lepas herbanation team dapat membantu menurunkan hampir 20 kg dan 80 cm ukur lilit. dan paling bersyukur, masalah keaihatan mereka juga semakin berkurangan dan mereka kini lebih peka tentang pengambilan kalori dan gaya hidup sihat. jadi jika ada antara korang kat perak atau ipoh, moh singgah kelab nutrisi as. Di sini korang akan di pantau setiap minggu bagi mendapatkan hasil terbaik. insyallah next post nanti as akan upload kan gambar2 mereka. call me for
personal wellness coach 012 6974627 - asniza

7 comments:

  1. salam akak.
    kelab nutrisi ni masih ade lagi tak ? orang luar boleh join tak?

    ReplyDelete

  2. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete